top of page
ISO VIEW FA.jpg

Specials

Untitled Project (67).jpg

Integrated camera system

Dit camerasysteem is uitgerust met Artificial Intelligence (AI) technologie om eventuele fouten te detecteren en door te geven aan een computer. Het is in staat om de fouten snel en nauwkeurig te identificeren, wat resulteert in een betrouwbare en efficiënte productcontrole. Met dit systeem kunt u erop vertrouwen dat enkel correcte onderdelen worden meegenomen in uw productie.

Screenshot 2023-02-22 145759.jpg

Koekjesveger

Deze automatische veegmachine transporteert gebakken koekjes van de hete ovenband naar een kunststof transportband om ze af te koelen. Geheel uitgevoerd in roestvrijstaal en op maat gemaakt voor de bestaande oven.

ISO VIEW FA.jpg

Menginstallatie

Een totaaloplossing voor verschillende grondstoffen homogeen met elkaar te mengen en eenvoudig te storten in uw aanhangwagen of vrachtwagen. Optioneel voorzien van een doseerunit die een gewenste hoeveelheid product kan toevoegen over de gehele massa, bv graszaad & meststoffen aan potgrond.

Untitled Project (70).jpg

Groenteverwerkingsmachine

RVS groentenverwerkingsmachine die een combinatie van bewerking volautomatisch uitvoert. De groenten worden op maat gesneden & tegelijkertijd gewassen en ontdaan van hun buitenste schil.

Untitled Project (71).jpg

Loopplatformen

Loopplatformen en hekwerk zijn essentiële componenten voor de veiligheid van werknemers rondom industriële machines. Ze bieden werknemers een stabiele en veilige verhoogde werkruimte, terwijl hekwerk de werkomgeving afschermt en ongeautoriseerde toegang tot de machines voorkomt. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en worden volledig op maat gemaakt volgens uw wensen.

Picture1.jpg

Civiele werken

Ons bedrijf biedt een breed scala aan civiele werken die kunnen worden uitgevoerd op uw terrein. Leidingbruggen voor stofafzuiging, diverse metaalconstructies, ...

bottom of page