top of page
PXL_20220504_092208132.jpg

Machinebouw

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van machines voor de houtnijverheid en industrie. Onze machines zijn ontworpen om een efficiënte en effectieve productie te garanderen en om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die​ aan uw specifieke eisen voldoen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw productieproces kunnen optimaliseren!

Zaag- & schaaflijnen

Onze machines voor de houtindustrie bieden de nieuwste innovaties in automatisatie en productiviteit, waardoor u uw productie naar een hoger niveau kan tillen. Onze uitgebreide selectie van machines omvat onder meer volautomatische stapelaars, zaagmachines, verenkelaars en nog veel meer.

schermenmachine render.jpg

Automatisaties hout

Wij bouwen op maat gemaakte machines en installaties voor de houtindustrie. Wij bieden een uitgebreide dienstverlening, van het initiële concept tot de daadwerkelijke inbedrijfstelling op locatie. Naast op maat gemaakte oplossingen hebben we in de afgelopen jaren ook een ruime collectie aan gespecialiseerde machines en installaties voor de houtindustrie ontwikkeld die we kunnen aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Zo kunnen we aan bestaande installaties ook machines toevoegen die het werk efficiënter en veiliger kan maken.

Specials

Met onze krachtige engineeringsafdeling is Cordec BV uw ultieme partner voor de ontwikkeling en bouw van industriële machines en installaties op maat. Wij zorgen voor een volledige service, van concept tot en met ingebruikname, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Naast op maat gemaakte oplossingen hebben we een uitgebreide portfolio van gespecialiseerde machines en installaties die we kunnen aanpassen aan uw specifieke wensen.

Untitled Project (52).jpg
ISO VIEW GLEUVENMACHINE.jpg

Revisies

Onze revisieservice biedt de perfecte oplossing voor bedrijven die hun bestaande machines willen upgraden. Onze ervaren technici werken nauw samen met klanten om hun speciefieke behoeften en doelen te begrijpen, en bieden vervolgens op maat gemaakte revisies om hun machine te verbeteren of te herstellen.

bottom of page