top of page
ISO VIEW GLEUVENMACHINE_edited.jpg

Revisies

Slijpmachine

Deze gerestaureerde slijpmachine is als nieuw, dankzij een volledige revisie, zowel elektrisch als mechanisch. Onze deskundige technici hebben het apparaat grondig geïnspecteerd, gerepareerd en vervangen waar nodig, zodat het weer jarenlang betrouwbare service kan bieden.

Aanpassing gleuvenmachine

Deze machine is aangepast om naast planken te voorzien van groeven, ook planken fijn te schuren of te borstelen. Hiervoor ontwikkelde we een intelligent systeem dat past binnen de beperkte beschikbare ruimte.

Manuele verstellingen werden ook omgebouwd naar automatische aandrijving om zo het werk eenvoudiger en veiliger te maken.

Invoer en uitvoer rollenbanen

Onze rollenbanen zijn ontworpen om de productiviteit en het comfort van de bediener te verbeteren. Met rollenbanen voor en na de machine kunnen producten efficiënt worden verplaatst zonder dat de bediener zware lasten hoeft te tillen of te buigen, wat de veiligheid en het welzijn op de werkplek bevordert.

Wandbalkenmachine

Deze wandbalkenmachine was na 20j dienst toe aan een complete revisie. We voorzagen die van een nieuwe stuurkast & bouwden het geheel mechanisch om, zodat ze weer klaar is voor de volgende 20j.

 

bottom of page